Vyhľadať
Close this search box.

Blog

deti sa učia
Nezaradené

7 tipov, ako motivovať dieťa k učeniu

Každé dieťa môže byť v škole šikovným a dobrým žiakom. Niektorí možno majú silnejšiu predispozíciu a darí sa im v učení viac, no veľa závisí aj od výchovy. Je dôležité, aby ste deti k učeniu motivovali správne. Ako na to?

deti cvičia v skole
Voľný čas

Športové aktivity pre deti? Toto sú tie najlepšie!

Vidieť svoje deti neustále za mobilom, počítačom alebo tabletom rozhodne nie je šťastný pohľad. Je si však potrebné uvedomiť, že po týchto zariadeniach siahajú najčastejšie v situáciách, keď sa nudia. Preto je na mieste vymyslieť im aktivity, pri ktorých sa zabavia.

deti na narodeninovej oslave
Voľný čas

Ideálny program na detskú oslavu! Čo zahŕňa?

Organizujete detskú oslavu? V tom prípade to máte náročné, no vy to určite zvládnete. Prinášame vám tipy na program, ktorý by ste v rámci detskej oslavy nemali vynechať. Nechajte sa preto inšpirovať.

jesenné-aktivity-pre-deti
Voľný čas

Jesenné aktivity pre deti

Nemusíte míňať veľa peňazí na to, aby ste s deťmi zažili skutočné jesenné dobrodružstvá. Prinášame vám tipy na aktivity počas jesene, ktoré zabavia nielen vaše ratolesti, ale aj vás.

zdravé-stravovacie-návyky-pre-deti
Pre deti

Ako naučiť deti zdravým stravovacím návykom?

To, ako sa stravujú vaše deti hovorí veľa o tom, aké návyky máte u vás doma. Pokiaľ budete neustále konzumovať tučné, mastné jedlá plné kalórií, vaše dieťa si na to rýchlo navykne a nebude sa chcieť stravovať zdravo. Preto ich musíte učiť k dobrým stravovacím návykom už od útleho veku.

začína školský rok
Pre deti

Máte doma prváka? Takto ho pripravíte do školy!

Prvý školský deň je pre každé dieťa pomerne náročný. Predsa len, ide o významný prechod v živote. Už žiadna škôlka a celodenné hranie či zábava. Teraz prichádza rad na poriadne vzdelávanie a plnenie si svojich povinností. Ak máte doma prváka aj vy, nechajte sa inšpirovať našimi tipmi, ako ho čo najlepšie pripraviť do školy.

Ďakujeme za návštevu

Zadajte Vašu emailovú adresu a my Vám na ňu pošleme zadarmo omaľovánky hasičského autíčka a Stegosaura.